söndag 4 februari 2018

Veckobrev V.6

Hej !

Nu är vintern här. Det biter ordentligt i kinderna. Även om vintern inte infunnit sig när vi var på Sjöaremossen utan regnet öste ner måste jag säga att vi hade en trevlig dag. De flesta åkte hela tiden med glatt humör även om det var blött. Jättetrevligt att så många föräldrar var med. Ett stort tack för det underlättar att ni hjälper till med alla skridskor som ska knytas.

Nu är utvecklingssamtalen igång och de fortsätter denna veckan också.

I svenska har vi arbetat med argumenterande text och eleverna har fått skriva insändare till vår tidning som vi ska göra tillsammans.
I SO läser vi om Islam och extra bra är det att Muhammed kan berätta lite för oss om sin religion.

Denna veckan på tisdag och torsdag är det Nationella prov i svenska. Vi börjar kl.9.00 med läsförståelse och sedan har de en halvtimmes rast innan de skriver en berättande text. På torsdag är det likadant men då är det en annan slags text. I fredags fick eleverna hem information om proven. Det är viktigt att de har med sig någon fika att äta på rasten så de får lite extra energi då vi kommer att äta lunch något senare. De väljer själva vad de vill ha med sig smörgås, yoggi eller någon bulle men naturligtvis inget godis.

Händer i veckan!
Måndag elevens val
Tisdag Nationella prov svenska
Onsdag idrott
Torsdag Nationella prov svenska, Idrott
Fredag slöjd

Fortsatt trevlig Helg!
önskar Elina Birgitta och Monica





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar