onsdag 6 juni 2018

Utflykt till simstadion

Vilken dag vi hade igår!

Vädret var ju helt perfekt, alldeles lagom. Jag var lite orolig när jag vaknade till 13 grader, men det löste ju sig framåt niotiden.

Vi började med att cykla till simstadion, när vi kom fram hade Birgitta fixat glass för pengarna som Olivia vunnit, så alla fick en svalkande paus innan det var dags för simning.




Ja 200 meter fick man allt avklara innan det var hopp och lek för hela slanten. Efter att badat i en och en halv timma, så var alla nöjda och vi begav oss till barnens badstrand för att äta lunch.





Efter lunchen delade vi in eleverna i fem grupper och de fick bygga någonting i sanden. Vilket samarbete som startade, många utav grupperna var knäpptysta i början och arbetade mycket koncentrerat.







När bygget var klart och sanden mellan tårna borstats av begav vi oss tillbaka till Lindberg. Vi hade en helt fantastisk utflykt! Som några sa "... tänk att man kan ha så här kul och så kostar det ingenting..!". Ja, precis så är det ju. Det är sällan det som kostar mest som ger det bästa minnena utan när man får vara tillsammans och uppleva saker, skratta och umgås. Det var precis vad vi gjorde igår och det blir ett fint minne att bära med sig!

Tack också för en trevlig sammankomst på kvällen, vilken fin kväll det var!

Hälsningar
Birgitta, Monica och Elina








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar