fredag 8 juni 2018

Veckonytt V.24

Hej!

Här kommer läsårets sista veckobrev. Tänk vad detta året gått fort. Det känns verkligen lite konstigt att skiljas från alla goa barn. Många av eleverna har jag ju fått följa under många år och det har varit fantastiskt roligt att få följa alla. Jag vill också tacka er föräldrar för ett gott samarbete.

På måndag kommer eleverna att få träffa Malin och Maria igen som kommer att fortsätta prata om yrkesval. Det var en väldigt intressant lektion när de var hos oss i torsdags.

På tisdag ska vi hälsa på i 7-9 och titta på nya klassrummet. De kommer att träffa Kristina från hemkunskapen som kommer att bli en av deras klasslärare tillsammans med Simon. De får lov att ha med sig pengar (ca 20 kr) för att kunna köpa fika i cafèet.

På onsdag ska vi träna i kyrkan och på torsdag städar vi klassrummet. Det kan vara bra att ha med en kasse att ta hem saker i.

På fredag när det är avslutning träffas vi utanför klassrummet kl 8.40 för att tåga ner till kyrkan. Avslutningen är kl.9.00-10.00 i kyrkan.Efter kyrkan träffas alla eleverna i klassrummet för att fika tillsammans och säga hejdå.

Obs!
Glöm inte att ta med alla låneböcker som ska tillbaka till biblioteket.

Ha en riktigt skön sommar!
Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar