torsdag 28 augusti 2014

Veckonytt V.36

Hej!
Ja nu har äntligen era barn blivit fotograferade!! En del barn tyckte det vara jobbigt att vara "fin" i flera dagar. Det drog ut på tiden så idag fick de tyvärr ingen idrott men istället fick de vara ute och leka lite längre i det fina vädret.

Veckan har gått fort och det är mycket i början av terminen som ska ordnas. I dag har vi valt elevrådsrepresentanter, arilrepresentanter och gett förslag på trivselledare. Gustav och Olivia P. blev valda till elevrådet den här terminen och Ivar och Olivia L. blir våra arilrepresentanter. De kommer att bli fotograferade i morgon kl. 10.45. Vilka som blir trivselledare är ännu inte klart.

Nu har eleverna skrivit om sina sommarminne och i morgon ska de få redovisa för varandra. Det blir ytterligare ett sätt att presentera sig för klassen.
I matten kommer det att bli så att jag talar om hur långt vi ska hinna på en vecka och ibland kan det hända att man måste göra några sidor hemma.
Hjälp barnen att komma ihåg att ta med plastficka till skolan. Schemat är nu klart och de kommer att få hem det under veckan.

Händer i veckan!
Måndag Läxa tills idag. Kom ihåg att ta med böckerna. Tidig dag.
Tisdag Läxa hem. Vi lånar på biblioteket.
Onsdag tidig dag.
Torsdag Idrott. Glöm inte gympakläder!
Fredag Uteidrott

Trevlig Helg!
önskar Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar