torsdag 2 oktober 2014

Veckonytt V.41

Hej!
Den spännande deckarhistorien fortsätter. Igår fick jag åka och hämta en väska med matteböcker på polisstationen som någon vänlig person hittat och lämnat in. Så några barn har fått tillbaka sin mattebok men inte riktigt alla.

Nu har jag skickat aktiveringskoder för skola 24 till alla. Ni får mer information om ni går in på Lindbergs skolas hemsida. Hör av er om något krånglar.

Nästa vecka händer det mycket!
Måndagen den 6/10 ska vi åka till simhallen i Veddige. Vi åker tillsammans med 3A. Alla ska visa upp hur mycket de kan simma. Vi åker från skolan 8.40 och åker hem från simhallen 11.30. Vi äter mat i matsalen när vi kommer till skolan och vi slutar i vanlig tid.

På tisdag den 7/10 åker vi till teater Halland. Där får vi vara med om en litterär salong.Utgångspunkten är halländska visor bl.a barnvisor av Felix Körling och berättelser. Vi kommer att få lyssna och sjunga tillsammans med skådespelarna Lasse och Henrik.
Vi åker från skolan kl.9.30 och åker tillbaka kl.12.10. Matsäck får vi med oss från skolan, det blir en bagette. Skicka med en dricka men inte någon mer mat för det kommer vi inte hinna att äta.
Vi slutar i vanlig tid.

Händer i veckan
Måndag vi åker till simhallen. Glöm inte badkläder. Läxa tills idag.
Tisdag Teater halland. Ta med dricka. Läxa hem.
Onsdag tidig dag.
Torsdag idrott

Fredag uteidrott

Trevlig Helg
önskar Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar