torsdag 30 april 2015

Veckonytt V.19

Hej!
Ja då är vi snart inne i maj månad.
Hoppas att det gått bra med majblommeförsäljningen. Ta med pengar och överblivna majblommor senast den fredagen den 8/5.
I onsdags fick vi lyssna på en fantastisk stråkkonsert av elever och lärare från kulturskolan. Jag tror alla eleverna tyckte att det var bra och en del kanske blev lite sugna på att börja spela något stråkinstrument. Alla fick med sig en lapp hem och där kan man anmäla sig om man är intresserad.

Nu har vi lottat lagen till simtävlingen "Bästa trean" den 21 maj. Eftersom Agnes är på semester  blir det Wilma som ställer upp istället. Lag 1 blir Olivia L., Mia, Thom och Zander.
 Lag 2 Gustav, Wilma, Samuel och Ivar. Kanske får vi tänka på att ha några reserver ifall någon blir sjuk. De andra eleverna är kvar i skolan som vanligt.
Viktigt att tänka på¨är att detta är en tävling för att uppmana barn att simma, många är nybörjare och alla får simma vilket simsätt de vill. Viktigt att det blir en rolig upplevelse.

Här kommer information om öppet hus.

Öppet hus 12 maj

Den 12 maj har hela Lindbergs skola Öppet hus klockan 17.00-19.00. Då är alla vårdnadshavare välkomna att besöka skolan för att ta del av elevernas arbeten.

För eleverna är denna eftermiddag och kväll att betrakta som en vanlig skoldag, det vill säga den är obligatorisk. Vid förhinder att närvara får ledighet sökas på vanligt sätt, vilken vi kommer att vara generösa med.

Den extra tiden den 12 maj kompenseras med extra ledigt den 16 juni, då det blir en kort skoldag.



Hälsningar


Stigert Pettersson och Monica Nilsson
Rektorer på Lindbergs skola


Händer i veckan!
Måndag Läxa tills idag.
Tisdag Ny läxa hem.
Onsdag tidig dag
Torsdag idrott
Fredag uteidrott.

Trevlig Helg!
önskar Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar