torsdag 29 september 2016

Veckonytt V.40

Hej!

Oj oj oj vad hände ? Endast åtta föräldrar på föräldramötet, men tack till er som kom. Några hade meddelat att de inte hade möjlighet att komma och naturligtvis är det så ibland att tiden inte räcker till. Jag hoppas ändå att ni som jag tycker att det är viktigt med kontakten hem och skola för att vi ska kunna hjälpas åt så era barn lyckas så bra som möjligt i skolan.

Besöket från Derome i tisdags var väldigt lyckat. Barnen fick bygga torn och broar. Dessutom fick de information om företaget. Nästa gång  (den 11 oktober) de hälsar på oss kommer de att berätta lite om olika yrkeskategorier som finns på företaget. De var väldigt imponerade av att eleverna var så duktiga på att bygga stabila torn och broar. Jag lägger ut lite bilder.

Läxa denna veckan blir läslogg matteläxa och engelska. Marie-Louise har lagt ut läxa på showbie. De behöver sin textbok och de skall träna på text (läsa och översätta) sid. 10 och på matord (säga och stava) sid. 11. Hon har läst in matorden på showbie och de kan lyssna på texten på Övningsmästaren.
Det finns dessutom en extrauppgift för dem som vill, att träna på fler ord som hör till kapitlet. Det kan de göra på övningsmästaren eller i boken.

På måndag den  3/10 är det fotografering.
På onsdag den 5/10 får vi besök av clowner utan gränser. Det blir en föreställning i idrottshallen.
Nästa vecka sätter också utvecklingssamtalen igång.

Fortsätt att kamma era barn! Tyvärr har vi inte riktigt blivit av med de små krypen.

Händer i veckan!
Måndag läxa hem, idrott, fotografering
Onsdag Vi får besök av clowner utan gränser, engelskaläxa tills idag
Fredag läxa tills idag, idrott, bibliotek

Trevlig Helg !
önskar Monica









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar