fredag 10 november 2017

Veckonytt V.45

Hej!
Ja då var vi igång igen efter lovet. I veckan som gått har vi startat upp ett arbete i 4-6 med ett material som heter ”Släpp masken”. Det innebär att alla i klassen får ett kort med ett litet uppdrag. Uppdragen denna veckan har bl.a varit  "Idag ska jag lyssna på andra och  Idag ska jag göra mitt bästa" . Det blir små etiska samtal varje dag där vi pratar om vad de gjort för att följa uppdraget och om de märkt något som en kompis gjort. Vi har också pratat om resultatet av trivselenkäten som vi gjorde innan lovet. Vi har tittat på resultatet och pratat om hur vi ska göra för att det ska bli så bra som möjligt.

Denna veckan har eleverna fått göra två läsförståelsetest för att träna lite inför de nationella proven till våren. Nästa vecka  börjar vi med de muntliga nationella proven i svenska och engelska.

I dag fredag så har vi gått igenom diagnosen om omkrets och area som vi hade för lovet och tittat på bedömningen där. Vi har också haft prov i NO. Torsdag och fredag vecka 47 kommer vi att ha de muntliga ämnesprovet i matematik.

Nästa vecka så hoppas vi att alla får  redovisat sin energikälla och i matten kommer vi att fortsätta att arbeta med tid, tidslinjer och att beräkna tid.


Händer V.46

Måndag Ny läslogg
Tisdag
Onsdag  muntliga prov, Idrott

Torsdag  Engelska, läs in en presentation, läxan står i showbie, Idrott

Fredag 

Trevlig Helg !
önskar
Elina Birgitta och Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar