fredag 8 september 2017

Veckobrev vecka 36

Hej!
Vilken trevlig dag vi hade igår på Lindvallen. Promenaden dit och hem gick jättebra och även aktiviteterna där fungerade bra. Vi pratade om utflykten idag och det verkade som om de flesta var nöjda, kul! Be gärna era barn berätta mer.

Tisdag i nästa vecka den 12 september kl 18:00 är det föräldramöte. Det är fortfarande några som inte skickat in om ni kommer eller ej, gör gärna det på måndag. Mötet börjar i matsalen, sedan går vi upp till klassrummet. Välkomna!

Under höstterminen har vi den stora förmånen att få gå både på musikal och bio. Tisdagen den 19/9 ska vi gå på musikal "Awsomnia" och den 24/9 blir det bio "Rum 213".

Vi vill passa på att informera om att i sexan har vi elever som är väldigt allergiska mot stenfrukter, äpple, nötter och päron. Dessa frukter får absolut inte ätas inomhus och nötter får man inte ha med sig alls till skolan. Det är väldigt viktigt att detta respekteras.

Läxa denna vecka är läslogg som de får på måndag. Läsloggen är till  på fredag men om man av någon anledning inte hunnit med ,kan man ha helgen på sig också.



Händer V. 37
Måndag: Bild (tänk på oömma kläder). De som har idrott på elevens val tar med utegympakläder.
Tisdag: 
Onsdag: Hemkunskap för halva gänget (tänk på oömma kläder), idrott
Torsdag: Idrott.
Fredag: Slöjd (tänk på oömma kläder här) Läslogg tills idag.

Ha nu en riktigt trevlig helg!
Birgitta, Monica och Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar